Termeni si conditii Site-ul www.yveline.ro, este proprietatea SC LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL, inregistrata in Bucuresti, cu sediul in sos. Nicolae Titulescu, nr.12, Bl21A, sc. B, ap.96, sector 1, nr. de ordine in Registrul Comertului J40/3005/2010, CUI RO26684662, Cod CAEN 1039, Capital Social 200 Ron.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesānd aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". Orice accesare a acestui site va fi interpretata ca o acceptare neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.yveline.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

1.Dreptul de autor

Dreptul de autor a LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL asupra informatiilor publicate pe site Intregul continut al site-ului yveline.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului yveline.ro numai in limitele mentionate in prezentul document.

2. Informatii personale

Prin acceptarea acestor termeni va declarati de acord ca furnizarea serviciilor si produselor sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte si complete. Optānd pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul Meu/Date Cont". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C.LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

3. Securiatatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice si asa mai departe. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L.

S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa pe adresa Bucuresti, sos.. Nicolae Titulescu, nr.12, BL21A, sc. B, ap. 96, sector 1, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale. S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

4. Acceptarea conditiilor generale si particulare de vanzare

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse catre S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L implica acceptarea neconditionata atāt a conditiilor generale de vānzare prezente, cāt si a conditiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / pret / si asa mai departe.

5. Conditii de plata

S.C. LES SAVEURS D’YVELINE S.R.L agreaza urmatoarele modalitati de plata in RON: - PLATA RAMBURS A PRODUSELOR COMANDATE SI A CHELTUIELILOR DE EXPEDITIE LA CURIER. Factura fiscala va va fi trimisa la adresa de facturare indicata, impreuna cu produsele.

6.Produsele

Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul www.yveline.ro are atribuita o denumire, descriere, detalii de compozitie si un pret. Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezinta doar sugestii de prezentare. in cazul unor greseli, responsabilitatea S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L.nu va putea fi angajata.

7.Garantia Produselor

Produsele cumparate beneficiaza de garantia obisnuita fiecarui produs in parte. Ne obligam sā livram numai produse in perfecta stare de ambalare si pastrare.

8.Durata si valabilitatea ofertei

Oferta produselor este valabila in limita stocurilor disponibile. In cazul in care un articol nu poate fi inlocuit o data ce comanda Dvs. este definitiva, va vom contacta telefonic sau prin email in cel mai scurt timp pentru a conveni impreuna:

- decalarea livrarii pāna la reintroducerea in stoc a produsului lipsa, in cazul in care acest lucru este posibil; - inlocuirea produsului cu altul disponibil; - anularea comenzii pentru produsele ce nu pot fi livrate.

9.Formarea contractului/Modul de operare

Sub rezerva alineatului urmator, comanda clientului este considerata ferma si definitiva din momentul receptiei comenzii de catre S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L. Informatiile anuntate de catre client in momentul comenzii il angajeaza pe acesta. Orice eroare de livrare / pierdere / distrugere a pachetelor din motivul unor informatii eronate furnizate de catre Client, il fac pe acesta singurul responsabil.

10.Descrierea Serviciilor

10.1.Pret Toate preturile indicate pe site-ul www.yveline.ro sunt exprimate in RON si includ TVA (24%). Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul. 10.2.Plata serviciilor Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua: - in numerar la primirea coletului. Produsele vor fi insotite de factura fiscala.

11. Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. SC LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile in valoare de minim 200 RON (inclusiv TVA). Pentru celelalte comenzi, atāt pentru Bucuresti cāt si provincie, taxa de curierat este de 22 lei (inclusiv TVA). TAXA DE TRANSPORT ESTE FIXA, INDIFERENT DE VOLUMUL SI GREUTATEA COLETULUI Minimul de comanda este in valoare de 50 lei (TVA inclus).

11.1. Termene de livrare

Termenele de livrare (in afara perioadelor de Sarbatori) sunt intre 48-72 ore lucratoare (in afara de sāmbata, duminica si sarbatori legale), incepānd cu a doua zi de la receptia comenzii. In perioada Sarbatorilor aceste termene, date doar cu titlu informativ, pot suferi modificari care vor fi anuntate in prealabil clientului.

11.2. Data limita de livrare

LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL se obliga conform legii,ca in termenul de 30 de zile de la data transmiterii comenzii de catre client, sa isi indeplineasca obligatiile contractuale. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL isi rezerva dreptul sa intārzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de LES SAVEURS D’YVELINE GRUP care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romānesti.

11.3. Modalitati de livrare

Comenzile primite vor fi expediate prin serviciu de curierat. Livrarea va fi considerata incheiata in momentul predarii produselor de catre S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L. catre Transportator. In cazul deteriorarii pe timpul transportului a produselor comandate, curierul este direct responsabil de plata despagubirilor, in cuantum egal valorii produselor facturate. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vānzare/cumparare conform legislatiei romānesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

12.Termene de renuntare

Dreptul de a renunta la contract si returnarea produselor Cu privire la dreptul de a renunta la contract si la returnarea produselor a cumparatorului , acesta beneficiaza de prevederile Art 4, pct. B din OG 130/2000 “ Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului “. In termen de 10 zile de la livrarea produselor, Cumparatorul trebuie sa-l informeze pe Vānzator ca doreste sa renunte la contractul de achizitie. Aceasta notificare trebuie facuta in scris si trebuie trimisa la adresa de e-mail yveline@yveline.ro. Cumparatorul este obligat sa returneze bunurile la SC LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL in termen de 3 de zile de la notificarea scrisa si trebuie sa acopere si costurile returnarii. Bunurile trebuie returnate nefolosite, fara defectiuni, in ambalajul original. Copia facturii trebuie si ea atasata. Costurile returnarii sunt acoperite de Cumparator. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL va returna valoarea produselor in maxim 30 de zile de la primirea produselor.

13.Serviciul relatii clienti

Pentru orice informatii suplimentare sau pentru rezolvarea oricaror probleme aparute in procesul de cumparare si livrare a produselor noastre, nu ezitati sa contactati serviciul de Relatii cu Clientii de luni pāna vineri intre orele 10:00 si 18:00, in urmatoarele modalitati: tel.:0723/485.559 posta: sos. Nicolae Titulescu, nr.12, Bl21A, sc. B, ap. 96, Bucuresti, sector 1 email: comenzi@yveline.ro

14.Litigii

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe yveline.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romāne de la sediul SC LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului YVELINE.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de LES SAVEURS D’YVELINE GRUP SRL de la acest client.

15.ANPC Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului- tel:0800080999

16.Mentiuni legale

Societate: S.C. LES SAVEURS D’YVELINE GRUP S.R.L. Adresa:Sos. Nicolae Titulescu, nr.12, Bl21A, sc. B, ap. 96, sector 1, Bucuresti comenzi@yveline.ro