Se arată 1–12 din 64 de rezultate

Sort by:
  • 0 out of 5
    Boabe de cafea învelite în ciocolată neagră
    29,00 lei
    0 out of 5

    Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești.

    Boabele de cafea prăjite își dezvăluie aroma abia după ce învelișul de ciocolată neagră este spart. Aceasta domolește doar puțin gustul intens și amar al boabelor de cafea, suficient cât să te scoată din amorțeală și să-ți resusciteze simțurile.

  • 0 out of 5
    Chutney de ceapă, curry și stafide
    16,00 lei
    0 out of 5

    Sos condimentat dulce acrișor.

  • 0 out of 5
    Chutney de dovleac cu ardei iute
    16,00 lei
    0 out of 5

    Sos condimentat dulce acrișor.

  • 0 out of 5
    Confit de cireșe cu piper
    16,00 lei
    0 out of 5

    Acompaniament pentru brânzeturi și cărnuri.

  • 0 out of 5
    Gem de caise
    27,00 lei
    0 out of 5

    Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești.

    Ei bine, chiar dacă acest clasic al gemurilor românești crezi că nu mai are secrete, află că gemul nostru este special. Are o textură consistentă și o culoare vie, translucidă de fruct copt. Iar surpriza vine atunci când deschizi borcănelul cu acest minunat gem și găsești sâmburi decojiți de caise care au un gust neașteptat, mai să crezi că sunt migdale ‒ dar mai mici!

  • 0 out of 5
    Gem de caise cu nucă și scorțișoară
    27,00 lei
    0 out of 5

    Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești.

    Nu stiu cum o fi scorţişoara pentru francezi, însă pe noi, românii, ne aruncă direct în sărbătoare. Ne vedem deja în faţa pomului de Crăciun, cu globuleţe, artificii şi miros de cozonac. Ne încurcă un pic gustul acrişor de caise, dar vara este întotdeauna o amintire frumoasă.

  • 0 out of 5
    Gem de căpșuni
    27,00 lei
    0 out of 5

    Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești.

    Dacă întrebi copiii ce preferă pentru micul dejun, mulți doresc măcar o felie de pâine prăjită cu unt și gem de căpșuni. Cel preparat de noi avem grijă să păstreze intactă aroma naturală și textura închegată asemănătoare marmeladei copilăriei noastre. Este destul de dulce dar te asigurăm că asta nu-i deranjează pe copii.

  • 0 out of 5
    Gem de căpșuni cu rubarbă
    29,00 lei
    0 out of 5

    Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești.

    Un clasic franţuzesc, pentru gurmanzii nostalgici sau pretenţioşi. Spre deosebire de gemul simplu de căpşuni, cel cu rubarbă este mai aromat, mai parfumat şi dulce-acrişor. Este o delicatesă cu un gust parfumat, delicat, o adevarată petrecere a gusturilor.

  • 0 out of 5
    Gem de căpșuni fără zahăr
    33,00 lei
    0 out of 5

    Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești.

    Gemurile noastre fără zahăr sunt destinate în special diabeticilor dar și persoanelor care doresc produse hipocalorice care le satisfac poftă de dulce fără a le pune în pericol greutatea. Este greu de sesizat diferența dintre gemul de căpșuni preparat cu zahăr și cel fără zahăr prin utilizarea sorbitolului, un îndulcitor extras din porumb care, la aceeași senzație de dulce, mobilizează mult mai puțină insulină.

  • 0 out of 5
    Gem de Crăciun
    29,00 lei
    0 out of 5

    Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești.

    Savoarea Sărbătorilor de iarnă învăluite în aroma dulce a fructelor de toamnă și a citricelor.

  • 0 out of 5
    Gem de fructe de pădure
    27,00 lei
    0 out of 5

    Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești.

    Aromele pădurii sunt conservate cu zahăr și puse la păstrare în borcan de sticlă de unde le poți scoate oricând ai poftă de ceva dulce–acrișor. Chiar și cei mai pretențioși pot fi cuceriți de o porție de papanași calzi cu gem de fructe de pădure, peste care stropești o lingură sănătoasă de smântână.

  • 0 out of 5
    Gem de piersică cu mentă
    27,00 lei
    0 out of 5

    Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești.

    Îmbinarea mentei cu piersica ne surprinde la prima înghiţitură, însă la a doua ne bucurăm de aroma caldă a piersicilor bine coapte, pentru ca, în final, să ne încânte răcoarea adusă de mentă.